Visszatérhet a Samsung Galaxy S mini széria!

0

Legutoljára a Galaxy S5 Mini képviselte ezt a vonalat, ami még 2014-ben jelent meg, ám most úgy tűnik, hogy újraélesztheti a gyártó.

Ez kifejezetten jó hír azoknak, akik még mindig a kisebb méretű készülékeket részesítik előnyben. Egy időben divat volt, hogy a Samsung mindig kiadta az aktuális csúcsmodell “apró” változatát, ám általában ez komoly kompromisszumokkal járt hardveres téren.

A Geekbench weboldalán most felbukkant mobil esetében sincs ez másképp, de azért jobb a helyzet mint régen. Az SM-G8750 modellszámú készülék a Snapdragon 660-as chipet kapta, ráadásul a 4 GB memória is megmaradt, így kifejezetten erősnek tűnik. Persze a mai időkben már a kis kijelző sem olyan kicsi, mivel ez esetben egy 5 colos panelt pletykálnak, ám a vékony káva és a 18.5:9-es kijelzőarány miatt kifejezetten kompakt lehet a végeredmény.

Persze egyelőre nem biztos, hogy a fenti eredmény a Galaxy S9 Minihez tartozik, de elég jó esély van rá. Már csak amiatt is, mert az Galaxy S5 Mini is 3 hónappal a Galaxy S5 megjelenése után érkezett, ez esetben pedig teljesen reális lehet a nyáron érkező kisebb méretű mobil, ami a csúcsmodell képességeit örökli.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid