Kiszivárgott egy rakat infó az LG G7-ről

0

Egy rakás új értesülés látott napvilágot, ami az LG következő zászlóshajóját, vagyis az LG G7-et érinti, ugyanakkor a friss hírek szerint lehet nem egészen ez lesz a telefon neve. A legújabb pletykák beszélnek a mobil kijelzőjéről, kameráiról, és sok más érdekességről. 

Ha a források nem tévednek, a készülék kijelzője egy M+ LCD, vagyis egy RGBW panel lesz, amely állítólag 35 százalékkal energiatakarékosabb megoldás, hála a dedikált fehér pixeleknek. Az elgondolás nem forradalmi, de egyelőre még nem túlzottan elterjedt. Tudjuk, hogy nem valami népszerű, épp ezért szomorúan tudatjuk, a megjelenítő tetején ott lesz a szenzorsziget is, ami már az Apple iPhone X óta borzolja a kedélyeket. A hírek szerint a kijelző képátlója 6 hüvelyk lesz, a megszokottnál jóval magasabb, 19:9 képaránnyal.

Bár a képernyőt szinte alig szegélyezi keret, alul látható egy vékonyka káva, ami viszont jó hír az az, hogy nem marad el a jack aljzat sem, holott a modern felsőkategóriás okostelefonokból már egyre inkább szeretik kifelejteni ezt a csatlakozót. A fülhallgató bemenet a telefon alján lesz majd egyébként. A formaterv a klasszikus fém/üveg szendvics koncepcióra fog épülni, az eddigiek alapján a készülék 153.2 x 71.9 x 8.2 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni. Telefonunk legvastagabb pontja a kameránál lesz, ahol 8.5 mm-t kapnánk egy tolómérős vizsgálat után.

A mobil nem meglepő módon a mesterséges intelligenciára, illetve a kamerás képességekre fog fókuszálni, épp ezért beszélik azt, hogy a neve LG G7 ThinkQ lesz, akárcsak az LG V30 idei, ráncfelvarrt változatának esetében. A “ThinkQ” utótag itt a mesterséges intelligenciára utal. Az okostelefon belső erejét egy Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletnek köszönheti majd, amelyet 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely egészít ki. A G7 Plus modell esetében pedig 6 GB RAM-ról, illetve 128 GB háttértárról beszélhetünk majd.

A hátlapi kamera két szenzorral fog dolgozni, ezek mindegyike 16 megapixeles,  a rekeszérték f/1.5 lesz, így a készülék méltó kihívója leshet majd a Samsung Galaxy S9-nek (arról persze nem tudni, hogy ez is egy állítható apertúrájú megoldás lesz-e). Ami még egyelőre rejtély, az az akkumulátor kapacitása, erről még a friss értesülések sem nyilatkoznak. Az LG G7 várhatóan április végén kerül bemutatásra, és valamikor május közepétől lesz kapható, elsőnek természetesen a vállalat hazájában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid