Friss renderképeken a HTC U12

0

A hírek szerint hamarosan a HTC is megmutatja majd, hogy min dolgoztak az elmúlt időszakban, és még májusban láthatjuk a következő csúcsmobiljukat.

Megint érkezett néhány renderkép, köszönhetően egy tajvani tartozékgyártónak. Ezeken tisztán látható a HTC U12, és az itt látható mobil megegyezik a már hamarabb kiszivárogtatott koncepcióval. Fura, hogy már ennek is örülni kell, de remek hír, hogy nincs notch.

Sajnos a HTC-nek évek óta nem igazán megy a szekér, és reménykednek benne, hogy a HTC U12 (vagy az U12+) majd változtat ezen. Azt megerősítik a fotók, miszerint hátul duál kamerát kapunk, és az ujjlenyomat-olvasó is itt helyezkedik el.

Biztosra vehető még a 18:9-es kijelző is, és a Snapdragon 845-ös chip, valamint a 8GB memória, és a 64GB vagy 128GB-os háttértár is. A képek alapján egyébként a szelfikért is duál kamera felel majd.

Kíváncsian várjuk a bemutatót, mert amennyiben az emberek tényleg nem szeretnének notch-csal rendelkező mobilt használni, akkor ez kifejezetten jó alternatíva lehetne nekik. Egy remek árazással most rengeteg rajongót szerezhetnének maguknak.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid