Közel a Samsung Galaxy A6 és A6+ leleplezése

0

A Samsung weboldalainak egyike lebuktatta, hogy a Galaxy A6 és A6+ hivatalos bemutatója, leleplezése már nem sokat várat magára. A tech gigász lengyelországi szárnyának honlapjára “véletlenül” felkerült egy SM-A605FN/DS modellszámú okostelefon, ami vélhetően nem más, mint a Galaxy A6+ duál SIM-es változata. 

Az SM-A605FN modellszám már több helyen felbukkant a múltban, ez a telefon már szerepelt különféle Wi-Fi tanúsítványokkal foglalkozó oldalakon, valamint az FCC honlapján. A napvilágra került rengeteg dokumentum, és ez a mostani idejekorán megosztott – majd rögtön el is távolított – weboldal arra enged következni, hogy az A6 telefonok bemutatásáig már nem kell sokat várni.

Az előző havi bechmark teszteredmények szerint a Galaxy A6+ burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 625 chipset valamint 4 GB RAM fog dolgozni egy minél gördülékenyebb Android Oreo rendszerműködés érdekében, és természetesen a vállalat saját fejlesztésű interfésze sem marad el. Az okostelefon kisebb társával együtt három nagyobb piacon kerülhet értékesítésre: Európa, Oroszország és a Közel-Kelet – feltéve ha hihetünk a korábbi értesüléseknek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid