Megint felbukkant a Xiaomi bivalyerős gamer telefonja

0

Ezúttal egy Geekbench teszteredmény szivárgott ki a készülékről, ami meglepően magas eredményeket ért el, és néhány részletet is megtudhatunk róla, ami miatt csak még jobban várjuk a Xiaomi újdonságát.

A Xiaomi-nál zajlik az élet, hiszen már csak 9 nap van hátra a rendezvényükig, ahol végre leleplezik a következő keret nélküli mobiljukat, a Xiaomi Mi Mix 2s-t, ám van egy másik készülékük is, amit már nagyon vár a közönség, ez pedig a Blackshark kódnévre hallgató gamer telefont.

Éppen ezért érdekes a kiszivárgott Geekbench adatlap, amelyen a Blackshark SKR-A0 modellszámú mobil eredménye látható, ami nem mondható gyengének.

A kép szerint Snapdragon 845-ös chipet és 8 GB memóriát kap majd a játékosoknak szánt mobil. A pontszám egyébként kifejezetten magas még az említett chiphez képest is, de ezt egy új hűtési rendszerrel magyarázzák, ami miatt a processzor teljesítménye nem esik majd annyira vissza, még durvább terhelés esetén sem.

Ami furcsa, az a korábbi AnTuTu képernyőképen olvasható 32 GB tárhely, de ez nyilván változhat majd a végleges modellben, hiszen manapság ez már nagyon kevés, pláne egy játékra szánt készülék esetében. Szembe tűnik még az is, hogy a Xiaomi marad a 2160 x 1080-as felbontásnál, ami természetesen nagyobb teljesítmény ígér, mintha QHD-s kijelzőt kapott volna a jövevény, így teljesen érthető a dolog.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid