Ennyibe kerülhet az LG G7

0

Egyelőre valódi új csúcsmobil helyett csupán egy ráncfelvarrt V30-at kaptunk a dél-koreai LG-től, így ami az igazi zászlóshajót illeti, egyelőre még várnunk kell. A legfrissebb pletykák az LG G7 várható árával foglalkoznak, és sajnos lesz némi drágulás az elődhöz képest.

A készülék valamikor április végén vagy május elején lepleződhet le, és megjelenésének első fázisában a gyártó hazájában, Dél-Koreában lesz kapható. Kissé kellemetlen szájízt  – a várható notch-os kialakítás mellett – a telefon ára okozhat a rajongók számára, ugyanis ha igazak a pletykák, cirka 80 euróval lehet majd drágább a G7, mint az elődje. Ez összességében egy 700 eurós árcédulát jelenthet majd a gyakorlatban, amivel azért még mindig jóval olcsóbb lenne a mobil, mint az iPhone X vagy a Galaxy S9.

Egyébként nem a semmire fizetjük majd ki ezt az összeget, hiszen az LG G7 megkapja majd a V30 ThinkQ mesterséges intelligenciával turbózott kameráját, és Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet lesz benne. A szóbeszéd szerint egyébként az LG egy G7+ elnevezésű masinán is dolgozik, ami 760 eurós áron lesz majd kapható. Ha az LG üzletpolitikájából indulunk ki, nem egy teljesen másik modellről lesz szó, hanem egy olyan variánsról, amiben több a RAM és a belső tárhely.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid