Megint újított a Facebook, sokaknál átpakolták a menüsort az alkalmazásban

0

Legutóbb a főmenü oldalát szabta át teljesen a Facebook, most pedig a menüsávval kísérletezik a közösségi oldal, a napokban ugyanis egy rakat felhasználónál teljesen váratlanul alulra kerültek az ikonok.

Az új elrendezést távolról aktiválta a Facebook a felhasználók egy részénél, vagyis nem az app verziójától függ, és nem is kellett hozzá külön frissíteni. Akiknél megjelent az alsó menü, azok kaptak is egy értesítést, amelyben az áll, hogy az ikonok mostantól lent helyezkednek el, így könnyebb elérni őket.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire végleges a menüsor új pozíciója, a Facebook szeret kísérletezni, és ezúttal is valószínűleg egy szélesebb körben folytatott tesztről van szó. Ha viszont beválik az alsó menü, akkor lehetséges, hogy mindenkinél aktiválni fogják.

Ez egyébként viszonylag kis változásnak tűnik, de elég jelentős abból a szempontból, hogy sokkal könnyebb egykezes használatnál elérni az ikonokat. Persze tudjuk, hogy a többség már a sötét módot várja, ám erről sajnos továbbra nincs hír a Facebook alkalmazással kapcsolatban, pedig már megkapta a Lite verzió, a Messenger, az Instagram, a WhatsApp és a böngészős felület is.

Forrás: XDAAndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid