Mégis lesz pop-up kamerás Redmi mobil?

0

Kicsit nehéz eligazodni mostanság a Redmi periszkópos kamerával rendelkező mobiljának ügyében. Eddig azt hittük, hogy a vállalat Snapdragon 855 chipsettel érkező telefonja kap ilyen különleges előlapi képrögzítő egységet, de ezeket a szóbeszédeket maga a vállalat első embere oszlatta szét nemrégiben. Friss értesülések viszont arra engednek következtetni, hogy valamilyen hasonló telefonnal mégis készül a Redmi.

A Redmi termelési igazgatója, Wang Teng a minap közzétett egy fotót a Weibón, ami valami pekingi megbeszélésen készült, de nem is ez a lényeg. A háttérben jól látható egy pop-up kamerával ellátott mobil, és bár a fotót sebtiben törölték az ázsiai közösségi oldalról, mint tudjuk, az internet nem felejt, így mi is megvizsgálhatjuk ezt a rejtélyes készüléket. A kikerült fotó és annak hirtelen eltávolítása egybecseng azzal a korábbi információval, mely szerint a kínai gyártó egy periszkópos előlapi kamerával ellátott telefonon dolgozik.

Ezeket a szóbeszédeket és a különböző napvilágra került fényképeket a vállalat vezetője cáfolta, Lu Weibing nyilatkozata szerint a mobil, amivel készülnek, messze nem úgy fog kinézni, mint ahogyan az az interneten keringő pletykákban és a kiszivárgott rendereken fest.

Viszont ha a most kikerült fotó valódi, akkor lehetséges, hogy az első olyan Xiaomi/Redmi készüléket láthatjuk, amin pop-up kamera található, de a belsejében valószínűleg nem a csúcskategóriás lapkakészlet dolgozik. Ha a képen látható mobil mégsem a Redmi gyártmánya, akkor is valamilyen prototípus lehet, mert nem hasonlít semmilyen modellre a jelenleg kapható készülékek közül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid