Megvan, mikor jöhet a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro

0

Több jel is arra utal, hogy hamarosan érkezik a OnePlus 7, és most kaptunk egy dátumot is egy  megbízható forrásból. Ráadásul úgy néz ki, hogy nem is csak egy modell lesz, hanem legalább kettő.

A OnePlus 7 állítólag május 14-én debütál, és bár az nem derül ki pontosan, hogy ez a bemutatóra vagy a megjelenésre vonatkozik-e, de inkább az előbbi a valószínű. Tavaly egyébként május 20-án mutatták be a OnePlus 6-ot, tehát teljesen reális az időpont, és nemrég le is árazták a 6T-t, tehát valóban közeledik az új széria.

Nem hivatalos render

A OnePlus 7 a hírek szerint egy 6,5 colos, szinte teljesen kávamentes kijelzővel jön, és nem lesz rajta szenzorsziget sem. A szelfikamera egy motorikusan előbukkanó részre kerülhet, ami valószínűleg olyasmi lesz, mint a Vivo NEX megoldása. A mobilt természetesen a Snapdragon 855 hajtja, és a szlogen ismét a sebességre utal (“Go Beyond Speed”). A hátlapra olyan tripla kamerás megoldás kerülhet, ami 48, 16 és 8 MP-es szenzorokat használ, az aksi pedig állítólag 4000 mAh-s lesz.

Úgy tudjuk, hogy lesz egy izmosabb modell is OnePlus 7 Pro néven, talán ez kapja meg a cápauszonyszerűen előbukkanó előlapi kamerát, és lehetséges, hogy ebbe bekerül ugyanaz a periszkópos kamera, ami az Oppo Reno 10x Zoom Editionben van.

Oppo Reno 10x Zoom Edition

A két alap verzió mellett még egy 5G-s kiadásra is számítunk, de ez valószínűleg csak később jelenik majd meg.

Ami kevésbé jó hír, hogy a OnePlus 7 alapára minden bizonnyal ismét nőni fog az elődhöz képest. A OnePlus 6T 579 dolláros áron nyitott, így az új modell várhatóan 600-650 dollár között lesz.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid