Megjelent a G3 Pro okosóra

0

Új okosóra jelent meg hazánkban, a G3 Pro, ami megfizethető ára ellenére egy teljes kör alakú kijelzőt kapott, ráadásul sok hasznos funkcióval ruházták fel.

Frissítés: A G3 Pro már kifutott termék, válaszd helyette az új G4 Pro okosórát magyar menüvel!

A legtöbb “kerek kijelzős” okosóra kijelzője csak részben kerek, hiszen általában a megjelenítő alsó részét levágják, ami elég kiábrándító tud lenni. A G3 Pro azonban egy valóban kerek, 1.3 colos IPS kijelzővel bír, azaz sokban hasonlít a hagyományos órákra, ám jóval több mindenre használható ezeknél.

G3-Pro-okosora-01

A G3 Pro okosóra kijelzi a telefonod értesítéseit, azonnal látod például, hogy milyen emailt kaptál, vagy ki írt rád Facebookon, nem kell előbányásznod a telefont a zsebedből. Ez azonban még nem minden, hiszen akár telefonálni vagy SMS-ezni is lehet az eszközzel az okostelefonon keresztül vagy önállóan, egy behelyezett SIM kártyával.

G3-Pro-okosora-06

A készülék alapvető fitnesz funkciókkal is bír, számolja a megtett lépéseket, figyeli az alvásunkat, és még pulzusmérővel is ellátták. Természetesen zenét is lejátszik az okosóra, sőt, akár a mobilunkon is tudunk zenét váltani a segítségével. És ez csak néhány funkció, sok minden mást is tud az eszköz.

g3-pro-okosora-szinek

A G3 Pro már megvásárolható Magyarországon a DroidVilág weboldalán 1 év hazai garanciával és ingyenes szállítással.

Frissítés: Megérkezett az újabb modell, a G4 Pro okosóra magyar menüvel!

forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid