Nagyobb lehet a Samsung Galaxy Note 7, mint vártuk

3

Korántsem gondolnám, hogy kicsinek lehet nevezni egy olyan okostelefont, aminek 5.7-5.8 colos kijelzője van. Ezt a méretet saccoltuk a Samsung Galaxy Note 7-nek a korábban kiszivárgott anyagok alapján, de úgy fest, a Samsung még ennél is szeretne továbbmenni, hisz a méret a lényeg!

A Zauba egy olyan weboldal, ahol bárki nyomon követheti milyen import és export folyamatok zajlanak India keletiesen mesés országában. Amikor ide szállítanak egy technikai eszközt vagy annak prototípusát tesztelésre, akkor azt is dokumentálják ezen az online felületen. A cégek bánatára és a mi legnagyobb örömünkre, természetesen.

note-7-6-col-zauba

Egy ilyen dokumentum azt sugallja, hogy a Galaxy Note 7 (SM-N930) egy a vártnál nagyobb, 6 colos kijelzővel jön. A Zauba adatai általában helytállóak ebben a tekintetben, de természetesen arra is van esély, hogy ez egy tévedés a részükről. Ami a hatalmas Note 7 ellen szól, hogy korábban sehol nem lehetett még csak említés szintjén sem hallani róla.

A Samsung Galaxy Note 7-tel kapcsolatos eddigi szóbeszédeket, kiszivárgott adatokat és érdekességeket ide kattintva olvashatjátok. A kérdés pedig adott: nektek kellene egy még nagyobb Note 7?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid