Megjelent a Moto 360 okosóra, de rögtön el is fogyott!

1

A Motorola kör alakú okosórája már viszonylag régen lelepleződött, és nemrég meg is kezdték az árusítását. A készlet azonban nem tartott sokáig.

A 249 dollárba kerülő Moto 360 szeptember 5-én vált megrendelhetővé, de mindössze néhány óra leforgása alatt az összeset megvettél. Persze néhány kereskedőnél lesz majd készleten, de a Motorola oldalán és a Play Áruházban is az “out of stock”, azaz a “nincs raktáron” felirat szerepel.

moto-360-twitter

A Motorola Twitteren is megerősítette, hogy elfogyott a készlet, és azt írták, hogy egy ideig csak korlátozott elérhetőségre számíthatunk. Az persze elég valószínű, hogy eredetileg is kevés darabot dobtak a piacra.

De mit is tud a Moto 360? A fő vonzerő természetesen a kerek kijelző, ami 1.56 colos képátlóval és 320×290 képponttal bír. A védelemről a Gorilla Glass 3 borítás gondoskodik, ezen kívül pedig IP67-es tanúsítványt is kapunk, ami magas fokú por- és vízállóságot jelent.

Moto_360

A készüléket egy TI OMAP 3 processzor hajtja, amihez 512 MB RAM és 4GB belső tárhely tartozik. A Moto 360 oldalán egyetlen gomb van, amivel felébreszthető a kijelző, a többi dolgot érintéssel vagy hanggal vezérelhetjük.

A 320 mAh-s akksi a Motorola szerint 12 órás üzemidőt biztosít, ami kifejezetten kevés.  A készüléken a mostanában nagyon népszerű Android Wear fut, és Android 4.3 vagy annál újabb mobilokkal lesz kompatibilis az óra. Magyarországi megjelenésről és árakról még nem tudunk semmit.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid