Megjelent az Alldocube X Game táblagép

0

Az Alldocube X Game a napokban bukkant fel, és már csak azért is érdemes megismerkedni vele, mert ár/érték arányban igen versenyképes ajánlatnak tűnik. Kellően erős középkategóriás hardver, rengeteg memória, szép kijelző, Android 11 rendszer és 4G támogatás jellemzi többek között, míg az ára nem éri el a 70.000 Ft-ot.

Az Alldocube X Game bevezető akcióban 209,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood weboldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítás és a biztosítás díjával megnövelt végösszeg nagyjából 220 dollár lesz, ami átszámolva kb. 68.600 Ft-nak felel meg. További részletek és rendelés ezen a linken.

Alldocube X Game bemutató

Kezdjük az ismertetést a fontosabb külső jegyekkel! A fém hátlappal felvértezett táblagép maga 530 grammot nyom, ami pedig a méreteit illeti, 246 x 172 x 7,95 mm-es dimenziókkal rendelkezik. Ezek alapján már sejteni lehet, hogy egy 10,5 hüvelykes képátlóval bíró megjelenítő uralja az előlapot, amelynek felbontása 1920 x 1280 képpont.

Ráadásul egy IPS kijelzőről van szó, ami kiváló betekintési szögeket és remek színképzést jelent.

A képernyő ráadásul képes megkülönböztetni 4096 különböző nyomásszintet, így egy megfelelő tollal – ami külön beszerezhető – grafikai, illetve egyéb produktív feladatokat is végrehajthatunk az Alldocube X Game segítségével.

A táblagép belsejében MediaTek Helio P90 lapkakészlet végzi a számításokat, 8 magos processzor és egy PowerVR GM 9446 grafikus gyorsító igyekszik biztosítani a zökkenőmentes felhasználói élményt. Ilyen GPU mellett az igényesebb játékok futtatása sem lehetetlen, így a készülék nem csupán munkára lehet kiválóan alkalmas – különösen az opcionálisan beszerezhető billentyűzettel és tollal -, hanem szórakozni, játszani is.

Kommunikáció terén az Alldocube X Game remekül áll, a kétsávos Wi-Fi és a Bluetooth 5.2 mellett két hálózati kártyát egyszerre kezelő LTE modem is rendelkezésre áll, ami ráadásul a hazánkban elterjedt B20 frekvenciát is támogatja. Kapunk beépített navigációs chipet is, mégpedig Beidou, Galileo, Glonass és GPS támogatással.

Operatív memóriából 8 GB, háttértárból pedig 128 GB a rendelkezésre, utóbbi ráadásul egy akár 2 TB-os micro SD kártyával is bővíthető. A táblagépen összesen négy hangszóró található.

Valószínűleg nem fényképezésre fogjátok elsősorban használni ezt a gépet, de azért nem hátrányos, hogy van egy 8 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles előlapi kamera is a készüléken. Ha valamit gyorsan le kell fotózni, vagy videóhívást kell indítani, akkor ezek jó szolgálatot tesznek majd.

Az Alldocube X Game energiaellátásáról egy 7500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely az áramot USB-C csatlakozón keresztül veszi fel, és támogatja a 18 wattos Power Delivery gyorstöltést is. A gyártói leírás szerint a készülék akár 14 órás folyamatos működésre is képes egyetlen feltöltéssel.

Az Alldocube X Game táblagép Android 11 operációs rendszert futtat, amelyet nem különösebben piszkált meg a gyártó, így mondhatni stock felhasználói élményre lehet számítani. Természetesen a szoftver részét képezi a magyar nyelvű menü is.

A táblagép kiváló választás lehet, ha multimédiás tartalmakat szeretnél élvezni, alkalmanként produktivitásra is szeretnéd használni a tableted, vagy játszanál egy jót menet közben, és mindezért nem szeretnél feltétlenül egy vagyont kifizetni.

Az Alldocube X Game bevezető akcióban 209,99 dolláros áron rendelhető elő a Banggood weboldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítás és a biztosítás díjával megnövelt végösszeg nagyjából 220 dollár lesz, ami átszámolva kb. 68.600 Ft-nak felel meg. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid