Harry Potter kiadást kapott a OnePlus Watch okosóra

0

Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a Harry Potter-őrület lecsengett volna, egyrészt jönnek a különböző spin-off filmek, másfelől rendre napvilágot látnak az újabb és újabb témában kapcsolódó termékek, most például egy okosóra a OnePlus jóvoltából. A OnePlus Watch Harry Potter Edition Indiában jelent meg, mégpedig nem sokkal az első mozifilm premierjének 20. évfordulója előtt.

Természetesen nem egy teljesen vadonatúj készülékről van szó, a már piacon lévő OnePlus Watch kapott egy átdolgozott kiadást.

Magyarul megkapjuk ugyanazt a kerek kialakítású 1,39 colos AMOLED képernyőt, a gyártó által fejlesztett egyéni szoftveres rendszert, illetve az akár kéthetes üzemidőt.

A külső burkolat rozsdamentes acélból készült, réz színűre festették, az óra szíja olyan bőrből készült, amelynek feldolgozásához nem kellett állatoknak meghalnia – vegánnak nevezik, szerintünk csak simán műbőr -, és van rajta egy dombornyomott Roxfort címer is.

A szoftvert is egy kicsit átalakították, vannak exkluzív számlapok, amelyek a történet nagy házait idézik meg – Mardekár, Griffendél stb. – illetve kapunk egy rakás Harry Potter témájú ikont, illetve animációkat.

Az okosóra dobozát is igyekeztek a témához igazítani, ízlés dolgában nem vitatkozunk, de szerintünk nagyon jól néz ki.

Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy a készülék az indiai piacokon kívül máshol is forgalomba kerül-e – reméljük így lesz -, azt viszont igen, hogy ott helyi pénzből átszámítva megközelítőleg 225 dolláros áron lehet beszerezni az órát, ami magyar valutában nagyjából 70 ezret jelent.

Az értékesítés október 20-án kezdődik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid