Megjelent az inkognítómód a YouTube alkalmazásban

0

Már május óta hallani róla, hogy elkezdték tesztelni az inkognitómódot a YouTube alkalmazásban, és úgy tűnik, mindent rendben találtak, mivel már elérhetővé is tették ezt.

A funkció már jól ismert a böngészőkből, hiszen ha bekapcsoljuk, akkor onnantól a rendszer nem menti el, hogy milyen tartalmakra keresünk rá, és miket nézünk meg. Emiatt nem lesz nyoma sem a keresési eredményekben, sem pedig a videónézési előzményekben.

Most már az androidos YouTube-on is elérhető a fícsör, akinél pedig nem, az esetleg próbálja meg frissíteni az alkalmazását.

A be- és kikapcsolása kifejezetten egyszerű lett. A jobb felső sarokban lévő profilunkra kattintva aktiválhatjuk, amennyiben azon belül az Inkognitómód bekapcsolása menüpontra kattintunk. Ezután szintén jobb fent megjelenik a jól ismert ikon, ami azt jelenti, hogy átváltottunk az inkognitó módra.

A mód addig aktív, ameddig ki nem kapcsoljuk (hiába zárjuk be a klienst, a következő YouTube indításnál is maradunk inkognitóban, amennyiben nem léptünk ki belőle), amit szintén a jobb felső sarokban található inkognitó ikonra kattintva tehetünk meg, az Inkognitómód kikapcsolása menüponttal.

Az inkognítómód sok esetben jól jöhet. Például ha odaadod a gyerekednek a telefonod, és bekapcsolod ezt az opciót, akkor később nem fog állandóan Minecraft videókat ajánlani neked a YouTube… :)

Forrás: Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid