Megjelent a LAOTIE Ti40 Pro TITAN elektromos roller-szörnyeteg

0

A Laotie rollerek elég ismertté váltak az elmúlt 1-2 évben, ugyanis általában elég komoly teljesítményt kínálnak a konkurensekhez képest kedvező áron. Most megérkezett az egyik új csúcsmodelljük, a Ti40 Pro, ami maximálisan méltó a TITAN fantázianévre.

A Ti40 Pro a Ti30 Landbreaker utódja, illetve továbbfejlesztett, erősebb kiadása. Utóbbi elég népszerű lett, Magyarországon is sokan használják, így bizonyára többeket érdekel, hogy milyen lett az új generáció.

LAOTIE Ti40 Pro egy igazi fenevad, a nagy rollerek között is nagynak számít. Körülbelül 64 kg-ot nyom, amin már látszik, hogy nem a könnyű hordozhatóság volt a fő szempont a megalkotásakor. Cserébe viszont brutál gyors, brutál erős, a hatótávja kiemelkedő, és 200 kg a teherbírása, vagyis termetesebb személyek is használhatják.

Kezdjük a meghajtással, amit 2 db 72 V-os, 4000 W-os motor biztosít. Igen, ez összesen 8000 W csúcsteljesítmény, és a gyári adatok szerint 110 km/órás végsebességre képes a járgány, illetve a meredek emelkedőkön is felmegy (akár 55 fokig).

Ekkora teljesítményhez aksi is kell, de a 72 V-os, 43,2 Ah-s telep elég nagy hatótávval kecsegtet. Az elméleti maximum 150 km, de ehhez 25 km/órával kellene haladni, tehát valós használat során azért valamivel kevesebbre számíthatunk.

A kerekek is hatalmasok, 13×4,5 colos gumik kerültek a LAOTIE Ti40 Pro TITAN-re, amik minden bizonnyal jól veszik majd az akadályokat. Említést érdemel még a karbonszálas kormány, az első-hátsó Zoom hidraulikus tárcsafék, az első-hátsó állítható hidraulikus lengéscsillapítás, valamint a több elemből álló, erős világítás, aminek a részét képezi a hátsó irányjelző is. A kijelző és a gombok viszont a szokásosak, ezeken nem fejlesztettek.

Az utóbbi hónapokban jelentősen emelkedett az elektromos rollerek ára, a korábbi jó világ már nem fog visszajönni, így a LAOTIE Ti40 Pro TITAN sem lett egy olcsó modell, de azért ár/érték arányban nem tűnik rossznak, hiszen ebben a kategóriában nem ritkák a 1,5-2 millió Ft-os árak. A Ti40 Pro 2799 dollárba kerül a Banggood oldalán, ami kuponokkal egy kicsit csökkenthető. Jelenleg 2499 dollár a kedvezményes ár, ami átszámolva durván 1 millió Ft. A szállítás EU raktárról történik, más fizetni való nem lesz. További részletek ezen a linken.

  • Kupon kódok (elvileg bármelyik jó): BG57fe02BG786451BGfedac6

Fontos: ez egy nagy és veszélyes jármű, nem játékszer, felelősséggel használd, és mindenképp gondoskodj megfelelő felszerelésről (motoros sisak, védőruha)!

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid