Megjelent a Mecpow X5 lézergravírozó széria (bevezető akció)

0

Most debütált a Mecpow X5 lézergravírozó széria, amelynek tagjai már egyáltalán nem a büdzsé kategóriába tartoznak, ám ehhez mért a felszereltségük, illetve a képességeik is. Szerencsére most a Geekmaxi webáruházának köszönhetően, egy bevezető promóció keretén belül némileg olcsóbban juthatunk hozzá a készülékekhez. Sokáig azonban nem érdemes töprengeni, mert a bevezető akció a készlet erejéig, illetve legkésőbb március 31-ig érvényes.

A Mecpow X5 részletes ismertetését, a bevezető akcióval kapcsolatos tudnivalókat ezen a linken tekinthetitek meg! Ahogyan a bevezetőben is írtuk, a kedvezményes ár március 1-jétől egészen 31-ig érvényes, és mindegyik készülék mellé méhsejtes munkaasztal jár ajándékba a webshop jóvoltából.

Mecpow X5

Már az alapmodell is egy igen nagy teljesítményű eszköz, amely 22 wattos lézerrel teszi a dolgát. És nem csupán gravírozni, de vágni is remekül tud. Háromszor olyan vastag metszéseket és vágásokat képes végrehajtani, mint bármilyen 5 wattos lézergravírozó. Ezek ugyebár a legelterjedtebbek. A gép másik fő erénye az, hogy 28000 mm/másodperc sebességgel képes gravírozni, vagyis háromszor olyan gyors, mint a konkurens masinák többsége.

Lézergravírozók esetében a precíz munkavégzés alapelvárás, és az X5 sem fog csalódást okozni, mivel 0,08 x 0,1 mm-es lézerfoltjával sima vonalakat éget a megmunkálandó felületbe. A lézergravírozót felszerelték egy Air Assist légfúvó rendszerrel, amely tovább fokozza hatékonyságát.

A Mecpow X5 22W-os lézergravírozó ajándék munkaasztallal most mindössze 469,99 eurós, vagyis nagyjából 185 ezer forintos áron rendelhető a 7K8B73BD kuponnal. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Mecpow X5 Pro

Az X5 Pro a testvérével ellentétben 33W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ötször vastagabb idomokat is képes átvágni, mint egy szimpla 5W-os lézergravírozó. A készülék többi specifikációja nagyjából ugyanaz, vagyis továbbra is villámgyorsan végezhetjük a munkát a 28000 mm/másodperces gravírozási sebességnek köszönhetően, illetve a precíz, szép vonalak is adottak lesznek, a szintén 0,08 x 0,1 mm-es lézerfoltnak köszönhetően.

Ezt a gépet is felszerelték légfúvó rendszerrel, ami az apró törmelékeket arrébb fújja, ezáltal téve hatékonyabbá a gravírozást, illetve a vágást. Nem csupán a Pro, de mindkét modell vezérelhető okostelefonos applikáción, illetve Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Mindkét lézergravírozó 600 x 600 mm-es munkafelülettel rendelkezik. A biztonságos felhasználásról olyan beépített védelmek gondoskodnak, mint a gyerekzár, vagy a dőlési riasztás. Magyarán, ha elkezdene leborulni a gép, figyelmeztetést fogunk kapni. Mindkét gép tudja ezeket a funkciókat, vagyis biztonság szempontjából nincs különbség köztük.

A Mecpow X5 Pro 33W-os lézergravírozó ajándék munkaasztallal most 769,99 euróba, vagyis 303 ezer forintba kerül a 7K8B73BD kuponnal. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid