Debütált a Realme 12+

0

Újabb taggal bővült a Realme 12 család a 12+ modell képében. Az okostelefon első körben Indonéziában és Malajziában lesz kapható. A figyelmet pedig azért érdemli, mert egyebek mellett Dimensity 7050 lapkakészlettel, 50 megapixeles Sony LYT-600 szenzoros elsődleges kamerával, valamint 67 wattos gyorstöltéssel érkezett.

A Realme 12+ 6,7 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel debütált, amely támogatja a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát. Az előlapi kamera egy kivágás belsejében található, a felső keret alatt középre igazítva, a felbontása pedig 16 megapixel.

Az organikus panel részét képezi egy ujjlenyomat-olvasó, amely képes a felhasználó pulzusszámát is követni. Az okostelefon hátoldalán műbőr kialakítás fogad bennünket, akárcsak a Realme 12 Pro és Pro+ modelleknél, amelyen egy méretes, kör alakú kamerasziget uralkodik három képrögzítő egységgel.

Az elsődleges kamera 50 megapixeles felbontással, Sony LYT-600 érzékelővel, valamint f/1,88 rekeszértékkel rendelkezik, képességeinek tárházában megtalálható a 2x szenzoros zoom és az optikai képstabilizátor is. A kamerakészlet részét képezi még egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró modul is.

A Realme 12+ meghajtásáról MediaTek Dimensity 7050 lapkakészlet gondoskodik, amely mellé 8 GB RAM és 256 GB háttértár kerül az összeszerelés során. A készülék az első bekapcsolást követően Android 14 operációs rendszerrel fogad bennünket, amelyet a gyártó saját fejlesztésű, Realme UI 5.0 felhasználói felülete egészít ki. A telefon mobilitását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, amelyet 67 W-os gyorstöltéssel is táplálhat a jövendőbeli tulajdonos.

A Realme 12+ bézs és zöld árnyalatban kerül forgalomba. Indonéziában és Malajziában helyi pénzből átszámítva nagyjából 114 ezer forintos áron a mobilokat már elő lehet rendelni. A nyílt értékesítés március 8-án indul. Európai értékesítésről egyelőre még nem esett szó, de ez nem jelenti azt, hogy idővel ne juthatna el a hozzánk is a Realme újdonsága.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid