Megjelent a Realme Buds Air 2 fülhallgató, már rendelhető is

0

A Realme egy feltörekvő márka, ami már Magyarországon is jelen van, és most bemutattak egy új vezeték nélküli fülhallgatót Realme Buds Air 2 néven, Bluetooth 5.2 támogatással. A kütyü az apró mérete ellenére korrekt hangzást és hosszú üzemidőt ígér, ráadásul duál mikrofonos zajszűréssel is ellátták, ami sokat javít a telefonhívások minőségén.

Realme Buds Air 2 már rendelhető a márka hivatalos Aliexpress-boltjából, méghozzá 39,99 dolláros áron (~11.400 Ft). Erre még rájöhet az ÁFA és némi ügyintézési költség, ha július 1-je után fut be a csomag, de még ezzel együtt is korrekt áron lehet a füleshez jutni. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Realme Buds Air 2 rövid bemutató

Kezdjük a készülék ismertetését kívülről!

A Realme Buds Air 2 fülesei műanyag borítást kaptak, amely IPX5 védelemmel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy izzadság, pár csepp eső nem tehet kárt a fülhallgató elektronikájában, de azért búvárkodni ne ezzel a fülessel menjünk.

A fülhallgatók 4,1 grammot nyomnak önmagukban, így nem csupán kényelmes, hanem könnyű viselettel is kecsegtetnek. Van több méretben gumiharang is, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Fekete és fehér színben lehet választani a készüléket.

A Realme Air Buds 2 belsejében 10 mm-es nagy méretű driverek találhatóak, ezeknek köszönhetően a hangzás telt lesz, kapunk külön basszus kiemelést is.

Kapcsolatokat egy Bluetooth 5.2 modem menedzseli, amelynek köszönhetően alacsony késleltetés, és sokkal kedvezőbb energiafogyasztás jellemzi majd a fülhallgatót.

A játékra szánt Gaming Mode mindössze 88 ezredmásodperces késleltetést biztosít, ami 35 százalékkal jobb, mint az előző modell esetében. A jel hatótávolsága nagyjából 10 méter, a modem támogatja az AAC és az SBC kodekeket egyaránt. A fülhallgató automatikusan érzékeli, ha felveszik, vagy éppen leteszik, és ilyenkor megállítja a zenét. A párosítás is automatikus, kinyitja az ember a tárolódobozt és máris megtörténik.

A Realme Buds Air 2 nem csupán zenét hallgatni, hanem telefonálni is tökéletesen alkalmas, duál mikrofonjai révén viszont nem csak a hívások közben lesz tiszta a hang, de a füles aktív zajszűrést is biztosít a Realme R2 chipje révén, ami 25 decibellel képes csökkenteni a környezeti zajokat.

A Transparency üzemmód segítségével pedig bármikor rá tudunk hangolódni a külvilágra.

A készülék vezérlése rendkívül egyszerű és modern, érintésérzékeny felületek révén történik, hívásokat tudunk fogadni vagy éppen elutasítani, váltani lehet a dalok között, és a különböző üzemmódokat is be lehet állítani. Telefonos alkalmazás is készült a Realme Buds Air 2 mellé, equalizer és más funkciókkal, többek között a Gaming Mode-ot is ezen keresztül lehet beállítani.

Az üzemidő nagyon korrekt, önmagukban a fülhallgatók nagyjából 4-5 órányi működést tesznek lehetővé, ezt többszörözi meg a tárolásra és töltésre is használható bölcső, amellyel akár 22-25 óra is lehet a működési idő egyetlen feltöltéssel, persze ez függ attól is, használjuk-e a zajszűrést és milyen hangerővel hallgatjuk a zenét.

Gyorstöltés funkciót is kapunk, 10 perc töltés 120 perc működést biztosít, egyébiránt pedig olyan 2 óra kell a készülék teljes újratöltéséhez.

Realme Buds Air 2 már rendelhető a márka hivatalos Aliexpress-boltjából, méghozzá 39,99 dolláros áron (~11.400 Ft). Erre még rájöhet az ÁFA és némi ügyintézési költség, ha július 1-je után fut be a csomag, de még ezzel együtt is korrekt áron lehet a füleshez jutni. További részletek és vásárlás ezen a linken.

 

Fontos tudnivalók: 2021. július 1-jei beérkezés előtt kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~44 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. EU Priority Line).

További hasznos linkek:

Forrás: AliExpress

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid