Az LG Velvet 2 Pro egy valódi csúcsmodell lett volna

0

A mai eső után köpönyeg rovatunk arról fog szólni, hogy milyen menő csúcskategóriás készülék lett volna a piacra már sosem kerülő LG Velvet 2 Pro. A mobil sajnos nem juthatott el a vásárlók kezébe, mert a megjelenése előtt a dél-koreai cég bejelentette, hogy kiszáll a telefonos iparágból.

A most kiszivárgott képeket a FrontTron nevű Twitter-felhasználó tette közzé, akinek már köszönhetünk néhány témába vágó anyagot, arra is ő hívta fel a figyelmet, hogy az LG a saját dolgozói között értékesíti azt a néhány darab legyártott, de boltok polcaira sosem kerülő telefont, ami az újabb modellekből készült.

Az általa előásott anyagok szerint az LG Velvet 2 Pro egy igazi csúcsmobil lett volna, Qualcomm Snapdragon 888 chippel a belsejében. A készülék azért is különleges, mert semmilyen fizikai gombok nincsenek rajta, ez a húzás komoly formatervi előrelépés lett volna a cég történetében. A mobil teljesen homogén külalakját csak az alul található USB-C port és hangszórórács törik meg.

A kamerák is egészen érdekesek, a hátoldalon az elsődleges képrögzítő egység posztját egy 64 megapixeles modulra bízták volna, ami omnidirekcionális fázisdetekciós autofókusszal és optikai képstabilizátorral egyaránt fel van szerelve. A leírás szerint lett volna még egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 8 megapixeles telefotó kamera is a készletben, utóbbi 3x nagyítással, valamint 30x digitális zoommal. A promóciós szövegek említik még a másodpercenként 240 képkockával készülő lassított felvételeket is, de valamilyen gimbal rendszerről is szót ejtenek a sorok között.

A képernyő sem tűnik rossznak, hiszen egy 6,8 colos P-OLED panel uralta volna az előlapot, 120 Hz-es képfrissítéssel és Full HD+ felbontással.

Az képernyőt borító hajlított üveg a hátlapival szimmetrikusan ívelt, míg a készülék 7,5 mm-es vastagságú házában egy 4500 mAh kapacitású telep is helyet kapott. A telefonos részleg bezárása előtt legyártottak pár ezer darab LG Velvet 2 Pro készüléket, ezeket a cég dél-koreai munkatársai vásárolhatták meg rendkívül nyomott áron.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid