Megjelent a Samsung Galaxy S7 edge limitált olimpiai kiadása

0

A Samsung aktuális csúcsmobilja, a Galaxy S7 edge a Batman ihlette variáns után egy újabb limitált kiadást kapott.

A mobil hivatalosan a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition (Olimpiai Játékok Limitált Kiadás) nevet viseli. A hosszú név ellenére túl nagy extrákra azért ne számítsunk, mindössze kozmetikai változásokat kapunk.

https://youtu.be/a4u2bwHojIU

A készülék alapvetően fekete dresszben érkezik, amit a gyártó az olimpiai zászló további hivatalos színeivel egészített ki. Ezek a fehér, a kék, a piros, a sárga és a zöld, amely színek egyike a világ összes zászlajában megtalálható. A hátlapon a klasszikus ötkarika is helyet kapott, alatta pedig a “Worldwide Partner” felirat.

Galaxy-S7-edge-Olympic-Games-Limited-Edition 2

Ezenkívül a mobil szoftveresen is hasonló átdolgozás kapott. Az exkluzív, feketén alapuló UI, háttérkép és záróképernyő gyakorlatilag egy éjszakai módnak is betudható.

Most pedig térjünk át arra, hogy hogyan szerezhetünk magunknak egy ilyet készüléket. Két opció áll rendelkezésre: az egyik, hogy bekerülünk azon 12 500 olimpiai sportoló közé, akik mint ajándék megkapják majd a mobilt Rióban. Sajnos a legtöbbünk ezzel már elkésett, így marad a második út, ami szintén elég kacifántos. Az S7 edge Olympic Games Limited Edition ugyanis mindössze 5 országban lesz kapható (Kína, Dél-Korea, Egyesült Államok, Brazília és Németország), és itt is csak 2016 darab áll rendelkezésre, azaz hamar elkapkodják majd.

Galaxy-S7-edge-Olympic-Games-Limited-Edition 3

Ha tehát mindenképp szeretnél magadnak egy ilyen mobilt, akkor nagyon gyorsnak kell lenned (vagy a rendeléssel vagy egy sportágban).

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid