Megérkezett az Android 7.0 Nougat utolsó előzetes kiadása

0

A mai napon a Google elérhetővé tette új operációs rendszerének, az Android 7.0 Nougat-nak az utolsó fejlesztői előzetesét. Hogy ennek mi a hírértéke? Nos az, hogy az OS kvázi már a debütálás kapujában van, és hamarosan megérkezhet a fogyasztókhoz. Elsőnek persze azok örülhetnek, akiknek valamilyen Nexus masina van a birtokukban. 

A frissítés csak a támogatott modellekre érvényes, róluk már korábban közzétett egy listát a keresőóriás. Beszéljünk arról is kicsit, mit tartalmaz az új fejlesztőknek szánt előzetes verzió!

Rengeteg hibajavítást elsősorban, mint ahogyan azt várni lehetett. A fejlesztők felé az kommunikálta a Google, hogy ez az update a végleges rendszerhez legközelebb álló változat. Ezzel a kiadással már képesek lesznek alkalmazásaikat felkészíteni az új szoftveres környezetre. A végső Android N API-k megérkeznek ezzel a frissítéssel, de megkapjuk a legaktuálisabb felhasználói felületet is.

Ha a készüléked részt vesz az Android Beta programban, hamarosan kapni fogsz egy értesítést, hogy telepítheted az új rendszert. Ha pedig szeretnél hamarabb részesülni az újdonságokban, akkor ide kell kattintanod. Van alternatív lehetőség is manuális telepítésre, ha ez az óhajod. Háttértudás nélkül azonban ezt senkinek sem javasoljuk. Az új, ötödik fejlesztői előzetes build száma NPD90G az összes készüléken.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid