Tiltják a csalókat a Pokémon GO-ban

4

Magyarországon is tombol a Pokémon GO-őrület, ami azzal jár, hogy az emberek fel-alá rohangálnak a telefonjukkal az utcán. Ez persze sokaknak nem tetszik, de egy előnye biztosan van a játékosokra nézve: a mozgás. És ezt nem lehet kikerülni, a játékban büntetik a csalókat!

A Pokémon GO-ban sétálni kell, hogy befogható állatkákat találjunk, hogy meglátogassuk a pokéstopokat, hogy kikeltessük a tojásokat, stb. Az emberek egy része persze lusta, vagy csak szeretne gyorsabban haladni, ezért különféle trükkökkel próbálkoznak. Ha valaki bicajra ül, vagy rollerrel, görkorival halad, az még beválhat, esetleg az autó is, de csak kis sebességgel. Van ugyanis egy sebességkorlát a játékban, ami egyesek szerint 10-15 km/óra, mások szerint 30 km/óra.

Vannak persze komolyabb csalások is, valakik a GPS adatokkal próbálnak trükközni, míg mások az alkalmazásnak valamilyen tört, módosított verzióját használják. Ezek azonban nem vezetnek célra, sőt, a Polygon beszámolója szerint a Nintendo tiltja is azokat, akiket ilyesfajta csaláson kapnak. A magazin úgy tudja, hogy a tiltás csak ideiglenes, néhány óráig tart, de így sincs értelme ilyesmivel próbálkozni.

Frissítés: már véglegesen tiltják a csalókat, itt találod frissebb cikkünket!

Ha még nem próbáltad a játékot, de érdekel, akkor itt töltheted le Androidra, ezen a linken Apple készülékekre, hasznos tippeket pedig itt találsz a Pokémon GO-hoz.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid