Megjelent a Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022-es kiadása

0

Minden különösebb felhajtás nélkül jelent meg a színen a Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagép 2022-es verziója. Az eredeti modell két évvel ezelőtt debütált, az új pedig nemrég került fel az olaszországi Amazon kínálatába, ahol már elő is lehet rendelni. Az értékesítés május 23-án kezdődik.

A korábbi és a jelenlegi modell közötti egyik legnagyobb különbség az, hogy Android 10 helyett immáron Android 12 operációs rendszert futtat a táblagép. Az előző modell amúgy nemrégiben frissült a 12-es rendszerre, de valószínűleg már nem sokáig kap frissítéseket, teljes főverziókat pedig pláne nem. Így aztán érdemesebb az újabb modellre váltani, ha számít a naprakész szoftver.

Az ár is változott, 20 euróval többet kérnek el az új kiadás 4/64 GB-os kiszereléséért, mint az előző modellért, így kereken 400 euróba kerül. Egyelőre nem látni sem LTE modemmel szerelt, sem 128 GB-os kiszerelést, de persze az is lehet, hogy mivel a készülék karrierje csak most kezdődött, a további opciókra várni kell egy keveset. A tablet habár ott van az Amazon Olaszország kínálatában, a helyi Samsung oldalára sem került fel egyelőre, szóval még nagyon az elején lehetünk mindennek.

A Samsung Galaxy S6 Lite (2022) dobozában ott lesz egy S Pen és egy töltő is, ami nagyon derék, tekintve, hogy mostanában egyre kevesebb tartozék kerül a mobil eszközök mellé. A készülék jellemzői nagy vonalakban maradtak ugyanazok.

A megjelenítő 10,4 hüvelykes, LCD technológiára épül, és 2000 x 1200 képpontot sorakoztat fel, és mivel ott lesz a toll a tablet dobozában, az S Pen támogatás értelemszerűen részét képezi a panel specifikációinak.

A tablet belsejében Snapdragon 720G chipset zakatol, a már említett 4 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely társaságában. Az energiaellátás feladatát egy 7040 mAh-s telepre bízta a Samsung. A készülék rendelkezik fülhallgató kimenetel és egy AKG által hangolt sztereó hangszórópárossal is. A többi jellemző teljesen azonos az eredeti modellével. Hogy az olaszok után kik vásárolhatják meg a tabletet és mikor, az remek kérdés, de szerintünk rövid időn belül hozzánk is el fog jutni a masina. Csak reméljük, hogy nem kínálják majd túl drágán..

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid