Megjelent Tronsmart Halo 100 hordozható party hangszóró

0

Megjelent a Tronsmart Halo 100 hordozható party hangszóró, amivel bárhol bulit rendezhetünk, illetve kiváló eszköze lehet annak, hogy vállalhatatlan zenei ízlésünket másokra erőszakoljuk a buszon, villamoson, vagy a tömegközlekedés bármilyen fajtáján. Gyalázatos terveinkhez a Geekmaxi webáruháza fog asszisztálni, ugyanis most egy bevezető akció keretein belül kedvező áron kínálják a készüléket, ami egyebek mellett háromirányú hangrendszert, IPX6 minősítésnek megfelelő vízlepergető kialakítást, valamint akár 18 órás üzemidőt kínál az ultrahordozható kivitel mellett.

Hogy ne kelljen a csattanóra várni, kezdjük azonnal az anyagiakkal! A Tronsmart Halo 100 hordozható party hangszóró most a Geekmaxi jóvoltából 99,99 euróba, vagyis cirka 38 950 forintba kerül. Az már csak hab a tortán, hogy a hangszórót európai raktárból küldik, vagyis nincsenek plusz költségek és nem kell heteket várni a kézbesítésre. További részletek és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Tronsmart Halo 100 ismertető

A Tronsmart Halo 100 egy hordozható, vezeték nélküli hangszóró, amelynek technológiai alapjait a Bluetooth 5.3 szabvány szolgáltatja. Ennek köszönhetően gyors és stabil összeköttetés jöhet létre a zenét szolgáltató eszközök – kettőt is lehet párosítani a hangszóróhoz – és a Halo 100 között.

A beépített hangrendszer “három irányú”, ami azt jelenti, hogy a konstrukció áll egy mélynyomóból, két közepes hangszóróból, illetve egy másikból, ami a magas hangok képzéséért felelős. Az eredmény telt és tiszta hangzás.

A Tronsmart Halo 100 lehetőséget biztosít a TWS üzemmód révén kiemelkedő sztereó hangzásra: ha van kettő ebből a készülékből, azokat együtt is párosítani lehet a zenét lejátszó eszközhöz. A Halo 100 60 wattos teljesítményre képes, erőteljes basszusok és nagyfelbontású magas hangok jellemzik.

A hangszóró mindössze 2,7 kg-os, 287 x 198 x 150 mm-es, vagyis a viszonylag könnyű szerkezetével és a szövetből készült fogantyújával jól hordozható, bárhova elvihető, legyen szó strandról, vagy akár egy kerti sütögetésről a családdal.

A Tronsmart Halo 100 a zenei élményt egy vizuális extrával igyekszik fokozni, ötféle világítási mód áll rendelkezésre az ütemvezérelt fény mellett, így pillanatok alatt megteremthető a bulihangulat.

A Tronsmart Halo 100 tervezői úgy vélik, hogy egy jó bulinak nem feltétlenül követelménye a hálózati elektromosság, a hangszórót épp ezért úgy tervezték, hogy a konnektoroktól távol is tökéletesen helyt álljon.

A beépített 12 000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően az üzemidő akár 18 óra is lehet egyetlen feltöltéssel, a működési időt persze nyilván befolyásolja az is, hogy milyen hangosan szól a hangszóró, milyen fényeket bocsát ki, milyen gyorsan kerget a lincselő tömeg, satöbbi. A hangszóró egyébként powerbank gyanánt is használható, ha a szükség úgy kívánja.

A Tronsmart Halo 100 IPX6 minősítés szerint vízálló, ez ugyan nem azt jelenti, hogy együtt bulizhatsz Luca Brasival meg a halakkal, de legalább nem kell aggódni, ha a masinára ráfröccsen egy kis víz, vagy ha elered az eső.

Még egyszer jöjjenek a megrendelési lehetőségek.

A Tronsmart Halo 100 party hangszóró tehát egy bevezető akció keretein belül most 99,99 euróért rendelhető a Geekmaxi webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 38 950 forintot jelent. Ne feledjétek: a megrendelés európai raktárból érkezik, vagyis mentesültök az extra költségektől és a hetekig tartó várakozási időtől is. További részletek és megrendelés lehetőségek erre a linkre kattintva!

A Geekmaxi további Tronsmart modelleket is értékesít, érdemes azokat is megnézn!

Tronsmart Bang 60 wattos vezeték nélküli, kültéri hangszóró most 91,99 euró (~35 849 Ft) az urGzCbZD kupon felhasználásával.

Trosnmart Bang SE vezeték nélküli buli hangszóró most 64,99 euróért (~25 310 Ft) a 6ZeLkqjf kuponnal.

Tronsmart Force SE 50 wattos vezeték nélküli hangszóró most 30,99 eurós áron (~12 069 Ft) a 3ghd4R4N kuponnal.

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid