Megkezdődött az Asus Zenfone 7 és a Zenfone 7 Pro Android 12 frissítése

0

Tavaly decemberben indult az Asus Zenfone 8 modellek Android 12 frissítése, a korábbi generáció felhasználóinak viszont további 5 hónapot kellett várnia, hogy végre megkaphassák az aktuális szoftveres ökoszisztémát. Most ugyanis végre hivatalosan is bejelentették, hogy elérkezett az idő a Zenfone 7 és a Zenfone 7 Pro modellek frissítéséhez.

A közzétett firmware a 31.0210.0210.0210.250 buildszámot viseli, ezt az adatcsomagot lehet tölteni mindkét készülékre, egészen pontosan a Zenfone 7 ZS670KS és a Zenfone 7 Pro ZS671KS modellekre. Ahogyan az ilyen OTA jellegű frissítéseknél lenni szokott, időbe telik, amíg az összes érintett okostelefonra eljut a friss szoftver. A türelmetlenebbek persze bármikor ellenőrizhetik a Beállítások menüt.

Asus Zenfone 7 Pro

A megszokott Android 12 funkciók mellett megújulnak a beépített applikációk, elérhetővé válik a kiigazított Gyors Beállítások panel, illetve az új értesítési tálca és hangerőpanel. A rendszer egy vadonatúj töltési animációt is tartalmaz.

A Zenfone 7 mobilok  egy darabig még biztosan remekül teljesítenek majd a friss szoftvernek köszönhetően, hiszen a belsejükben Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet dolgozik, amiben azért most is bőven van kakaó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid