Samsung Galaxy A5 – Megindult az Android 6.0-s frissítés

3

A Samsung megkezdte a tavalyi, vagyis az első generációs Galaxy A5 mobilok Marshmallow frissítését. A szoftver európai, illetve dél-afrikai területeken vált elérhetővé.

A középkategóriás telefonra érkező rendszer verziószáma Android 6.0.1. A szokásos Marshmallow jóságok mellett, mint amilyen a Doze, a Google Now On Tap és az újragondolt alkalmazásengedélyek, az adatcsomag részét képezik az aktuális biztonsági frissítések is.

galaxy a5

Természetesen ahogyan az a különféle OTA jellegű update-eknél megszokott, itt is várni kell, míg mindenki számára elérhetővé válik a vadonatúj rendszer. Persze, ha türelmetlen vagy, akkor kukkants bele mobilod “Beállítások” menüjében a “Szoftverfrissítés” szekcióba, hátha már jogosult vagy a rendszer letöltésére.

A Samsung Galaxy A5 még manapság is egy korrekt telefonnak számít, habár már azóta kapott egy ráncfelvarrást a 2016-os modell személyében.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid