Megnézték, mennyire strapabíró a Huawei P30 Pro

0

A Huawei P30 Pro kétségtelenül az egyik legfelkapottabb csúcsmobil jelenleg, még a Galaxy S10 elől is képes volt némi szelet kifogni. Bizonyára sokan kíváncsiak, mennyire lett masszív szerkezet ez a 10x-es hibrid zoommal ellátott készülék, és most az egyik ismert YouTube-videós jóvoltából fény derült erre.

Zack a JerryRigEverything csatornától alaposan próbára tette a P30 Prót, és akárcsak egy halom másik telefonon korábban, ezen is elvégezte a szokásos tesztjeit. Karcolás, hajlítás, tűz csak hogy néhányat említsünk, érdemes végig nézni a videót!

Nem akarunk minden részletet ellőni, de azt azért eláruljuk, hogy egyáltalán nem sült fel a Huawei csúcsmobilja, nagyon jól teljesített minden szempontból. Egy igen masszív mobilról van szó, ami jól bírja a karcolást, és nem hajlik csak úgy el. Persze egy véletlen leejtés simán kárt tehet benne (erre nem tér ki Zack tesztje), így mindenképpen ajánlott tok és védőfólia használata. A hajlított kijelző, mint tudjuk, elég sérülékeny, és a cseréje egy kisebb vagyon, szóval csak óvatosan!

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid