Úgy néz ki, mégsem a Honoré lesz az első Snapdragon 888+ lapkával szerelt mobil

0

Eddig arról lehetett hallani, hogy az immáron független Honor lesz az első, ami bemutat egy Qualcomm Snapdragon 888+ processzorral szerelt okostelefont, mégpedig a Magic 3 sorozat debütálásakor augusztus 12-én. A dicsőséget azonban a Vivo alatt tevékenykedő, gamer mobilokat gyártó IQOO arathatja le egy vadonatúj mobillal. 

A szóban forgó okostelefon az IQOO 8 lehet, ami alig fél évvel a 7-es modell debütálását követően már fel is tűnt a színen. Az IQOO vezetője egy rövid kedvcsináló videót közzé is tett, ami semmi konkrétumot nem árul el a mobil kapcsán, mindössze beharangozza annak érkezését. Az IQOO 8 augusztus 4-én kerül bemutatásra, és a belsejében a jelenlegi legújabb Qualcomm lapkakészlet végzi majd a számításokat, állítólag elsőként a világon.

A chipsetet leszámítva nem sok mindent tudni a Vivo alá tartozó brand újdonságáról. Feltételezések szerint 16 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral érkezhet, és mivel ez mégiscsak egy elsősorban játékra készített okostelefon, a 120, vagy akár 144 Hz-es AMOLED képernyő, valamint a 120 wattos gyorstöltés is bőven benne van a pakliban, egy legalább 4000 mAh-s akkumulátor mellett.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid