Mégsem kínai OLED kijelzővel jönnek a Samsung Galaxy S30 mobilok

0

Nagyjából egy hónappal ezelőtt kerültek napvilágra jelentések, melyek szerint a Samsung javában tárgyal a kínai BOE-vel, mivel velük gyártatnák le egyes Galaxy S30 modellek képernyőjét. A legújabb értesülésekből azonban az derül ki, hogy sokak örömére (vagy talán bánatára, ezt nem tudjuk) mégsem a kínai vállalat állítja majd elő a zászlóshajó mobilok OLED panelét.

Arról van szó, hogy a legfrissebb szóbeszédek szerint a BOE OLED kijelzői egyszerűen nem állták meg a helyüket a Samsung belső tesztelései során, így egyelőre a kollaborációból nem lesz semmi. Állítólag a dél-koreai gigász nem volt elégedett a legyártott minták minőségével, ezért inkább továbbra is a saját maga által gyártott megjelenítőket szereli a Galaxy Note 20 mobilok után érkező zászlóshajók előlapjára, legyen a nevük akár Galaxy S30 vagy S21, mert ugyebár még ez sem teljesen egyértelmű.

Mutatós, de csak egy koncepció

Amúgy a BOE vezetőit nem kell félteni, már ami az ambíciókat illeti, állítólag az Apple-t is szerették volna ellátni OLED kijelzőkkel a következő iPhone generációhoz. Aztán amikor megkezdődtek az iPhone 12 előzetes tesztjei, a cupertinói csapat nem volt elégedett azzal, amit kézhez kaptak a kínai gyártótól. Így aztán cseppet sem meglepő, hogy idén is a Samsung állítja majd elő az Apple telefonok képernyőinek 80 százalékát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid