Mégsem lesz 1000 dollár a Huawei Watch ára

0

A Huawei Watch hivatalos bemutatója után olyan szóbeszédek kaptak szárnyra, hogy a viselhető eszköz árcéduláján nem kevesebb, mint 1000 dollár lesz látható, ami valljuk be, nem is kicsit borsos egy viselhető eszközért. Bár a kínai vállalat okosórája teljes mértékben a prémium kategóriába tartozik, ez az összeg még így is indokolatlanul magas. Szerencsére kiderült, ettől jóval kedvezőbb áron lesz kapható a kütyü.

A Huawei idén szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a viselhető eszközökre, ez meg is látszott az MWC-n bemutatott termékpalettán. Okosórájukba is beleadtak apait-anyait: 1.4 hüvelykes, 400×400 felbontású kerek AMOLED kijelző, 1.2 GHz-es Snapdragon processzor, 512 RAM, rozsdamentes acélburkolat stb. Hiába, 1000 dollár – átszámítva kb. 280 ezer forint – nagyon soknak tűnik még így is, és bizony sokan felháborodtak az árazással kapcsolatos hírek hallatán. Most azonban európai online kereskedők jóvoltából kiderült, hogy “mindössze” 350-400 euró körül fog alakulni a Huawei Watch ára. Ez már sokkal kedvezőbb, de a többi gyártó okosóráihoz képest még mindig sok.

Fontos tudni, semelyik árcédulát nem erősítették meg a Huawei munkatársai, így aztán könnyen lehet, hogy a végén mégis meglepnek majd minket. Reméljük, kellemesen fogunk csalódni, hiszen egy rossz árazású viselhető eszköz nemigen válhat sikeressé.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid