Samsung Galaxy Win 2 – 64 bit és LTE a belépőszinten

0

A Samsung legutóbb felfedett készüléke messze nem egy csúcsmodell, de az alsókategóriás mobilok között akár még sikeres is lehet. A Galaxy Win 2-t Brazíliában mutatták be, és 64 bites processzorral, illetve LTE modemmel szeretne hódítani.

A készülék másik érdekessége, hogy támogatja a digitális TV-ket, de ezen felül mondhatni hozza a papírformát. A megjelenítő képátlója 4.5 hüvelyk, a felbontása 480×800. Az előlap mögött egy 64 bites, négymagos Qualcomm Snapdragon 410 chip ketyeg, 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely társaságában.

A készülék képes egyszerre két SIM kártyát is kezelni, energiaéhségét pedig egy 1000 mAh-s telep igyekszik csillapítani. Fotózáskor be kell érnünk egy 5 megapixeles hátlapi, illetve egy 2 megapixeles előlapi modullal, de ez ebben a szegmensben egyáltalán nem meglepő. A mobilon Android 4.4 KitKat fut, de a Samsung ígérete szerint lesz Lollipop frissítés is, még az idén. A készülék 230 dollárért lesz kapható Brazíliában, de mielőtt felhördülnétek, jobb ha tudjátok, hogy a dél-amerikai ország árai jóval magasabbak más régiók árainál.

AndroidCommunity

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid