Dél-Koreán kívül is kapható lesz az LG kacsintós mobilja

0

Remélem emlékeztek még az LG jópofa, szemekkel és saját egyéniséggel felruházott mobiljaira, amelyekről mi is írtunk korábban. Nagyon sok embernek megtetszettek ezek a színes és egyedi készülékek, ám akkor szomorúan kellett tudomásul venniük: az AKA sorozat tagjai csupán Dél-Koreában lesznek kaphatóak. Most azonban talán a dolgok mégis jóra fordulnak, mert a kacsintós mobilok elhagyják szülőhazájukat, és máshol is be lehet majd őket szerezni, bár először csak Tajvanon.

A tavaly novemberben bejelentett, saját egyéniséggel bíró készülékek specifikáció tekintetében a középkategóriába tartoznak: 5 hüvelykes HD kijelző, 1.2 GHz-es, négymagos processzor, 1.5 GB RAM és 16 GB bővíthető belső tárhely jellemzi az LG mobilját, pontosabban mobiljait, hiszen több különböző “személyiséggel” rendelkező modellről van szó.

lg-aka-mobil

Igazán egyedivé a szemek teszik őket, amelyeknek egyfelől értesítési szerepük van, másfelől pedig a mobil és a tulajdonos közötti érzelmi kapcsolat kifejlődését igyekeznek elősegíteni. Azt nem tudni, hogy Tajvanon kívül máshol is kapható lesz-e az AKA széria, mindenesetre én szívből remélem. Az ottaniak egyébként átszámítva kb. 313 dolláros áron juthatnak hozzá a készülékekhez, mégpedig március 23-tól.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid