Megszűnhet az LG G sorozat

0

Az LG G szériája 2012-ben indult az LG Optimus G-vel, majd 2013-ban folytatódott az LG G2-vel, ami egy kifejezetten népszerű telefon volt a maga idejében. Azóta meglehetősen hullámzó a sorozat teljesítménye, a moduláris LG G5 például egy igazi mélypont volt, de a legutóbbi modellek is eléggé felejthetőek lettek. A legfrissebb hírek szerint pedig lehetséges, hogy nem is lesz több új LG G telefon, valami mással készül a vállalat.

Nemrég már voltak hírek az LG G sorozat legújabb tagjával, a G9-cel kapcsolatban, amelyek szerint a telefon a csúcskategória helyett a középkategóriában próbálna szerencsét. A kérdéses mobil lehetséges, hogy valóban bemutatásra kerül, de jelen állás szerint teljesen más néven fog érkezni, a G szériát ugyanis megszünteti az LG.

Így nézett volna ki az LG G9

A LG G vonal helyett egy új sorozat indulhat még 2020 első felében, amely a prémium középkategóriában próbálhat szerencsét. Egy dél-koreai jelentés szerint Snapdragon 7 szériás processzorra lehet számítani (talán a 765G), más konkrétum egyelőre sajnos nem derült ki.

Végül fontos megemlíteni, hogy ezeket az információkat az LG nem erősítette meg hivatalosan, így egyelőre érdemes némi fenntartással kezelni őket.

Via PocketNow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid