Friss hírek a Redmi K50 mobilokról

0

Pletykákból nincs hiány a Redmi K50 készülékek kapcsán, de a Xiaomi alá tartozó brand még semmilyen hivatalos bejelentéssel nem lepett meg bennünket. Most viszont az egyébként megbízhatónak mondható szivárogtató, a kínai közösségi médiában tevékenykedő Digital Chat Station rukkolt elő egy újabb értesüléssel, amely szerint a szériát 2022 február vége környékén fogják leleplezni. Ez mondjuk nem akkora csavar, mivel az elődöket, vagyis a Redmi K40 sorozat tagjait is ugyanebben az időben mutatták be annak idején.

A szivárogtató úgy tudja, hogy a Redmi K50 termékcsalád összesen négy okostelefonból fog állni: az alapmodell mellett lesz egy Redmi K50 Pro, egy K50 Pro+ és egy K50 Gaming kiadás is. A mobilok közül a legérdekesebb és egyben hardveresen a legerősebb a Redmi K50 Pro+ lesz, amelynek burkolata alatt a számításokat a nemrégiben bejelentett Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet fogja végezni, míg a K50 Pro meghajtásáéért a Snapdragon 870 chipset felelhet. Az alapmodell és a Gaming variáns borítása pedig Dimensity 7000 és Dimensity 9000 chipeket rejthet.

A Redmi K50 széria tagjai kapcsán még azt is beszélik, hogy már gyárilag MIUI 13 rendszert futtatnak majd, és visszatér velük a kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasó is. Arról is volt már szó, hogy a mobilok támogatni fogják a 100 wattos gyorstöltést, valamint ellátják őket az IP68 minősítésnek megfelelő védelemmel, de arra azért nem érdemes számítani, hogy ezek a funkciók az összes K50 telefon repertoárjába bekerülnek.

Visszatérve még a Redmi K50 Gaming-re: az előzetes értesülések szerint az elsődleges kamera felbontása 64 megapixel lesz, az energiaellátás feladatát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd. A Redmi K50 Pro+ hátoldalát viszont már 108 megapixeles kamera ékesíti majd, amely mellé egy periszkópos telefotó modul is betársul.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid