Megújul a Netflix tévés felülete, ilyen lesz hamarosan mindenkinél

0

A Netflix már elég régóta ugyanúgy néz ki, most azonban egy nagyobb átalakulással készül a platform. Ki is került néhány kép az új felületről, nézzük, mi változik!

A hírek szerint a TV-s felület újul meg, és a Netflix már teszteli is a friss kinézetet, de egyelőre csak szűkebb körben, vagyis most még nagyon kevés felhasználónál jelent meg. Később azonban, ha minden jól megy, akkor szélesebb körben is bevezetik az új verziót.

Íme egymás alatt a régi és az új Netflix:

Régi, jelenlegi felület

Új, frissített felület

Ami egyből szembetűnik, hogy a főmenü a bal oldalról fentre költözött, és jóval kevesebb elemből áll. Van egy főoldal (Home), egy sorozatos szekció (Shows), egy filmes szekció (Movies), illetve egy saját lap (My Netflix), utóbbinál a mentett, illetve félbehagyott tartalmak jelennek meg, és persze további ajánlások az előzményeink alapján.

Íme pár további kép:

A Netflix szeretné átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni a felületet az új dizájnnal, ugyanakkor a tartalmak listájában több információ fog megjelenni az egyes sorozatokról is filmekről, mint eddig, így azok megnyitása nélkül is tudunk majd tájékozódni.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a mobilos és a böngészős felület is megújulna, de jó esély van rá, hogy előbb-utóbb ezeket is frissítik.

Forrás: Netflix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid