Megújult dizájnnal jön a Xiaomi Mi Band 7 Pro

0

Nemrég Európában is megjelent Xiaomi Smart Band 7 (vagy “Mi Band 7”), ami a népszerű széria legújabb tagja, azonban idén rendhagyó módon érkezni fog egy prémiumabb Pro variáns is, ami ráadásul szakít a megszokott kapszula alakú dizájnnal.

A Xiaomi Mi Band 7 Pro érkezése már teljesen hivatalos, maga a gyártó osztott meg róla egy előzetes videót a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon.

A felvételen jól látszik az új, kicsit szögletesebb dizájn, ami leginkább a Redmi Smart Band Pro karkötőre emlékeztet, de a Mi Band 7 Pro egy prémiumabb kütyünek tűnik az anyaghasználat szempontjából, és valószínűleg tudásban is jobb lesz. Aki kicsit már unja az alap Mi Band formát, vagy esetleg nagyobb kijelzőre vágyik, annak jó választás lehet az új modell.

Az alábbi sajtóképek alapján két színben lesz kapható az újdonság, feketében (vagy inkább sötétszürkében) és arany-fehér kombinációban. A pontos jellemzők még nem ismertek.

A Xiaomi Mi Band 7 Pro együtt mutatkozik be a Xiaomi 12S szériával július 4-én, vagyis már nem kell sokat várni a hivatalos részletekre.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid