Megvan, mennyibe kerülhet a Huawei Mate 20 és a Mate 20 Pro

0

A Huawei hamarosan bemutatja eddigi legjobb csúcsmobiljait, a Mate 20 és a Mate 20 Pro készülékeket, ám meg is fogják kérni rendesen az újdonságok árát.

A PhoneArena szerint a Mate 20 olyan 750-800 eurós végfelhasználói áron nyithat (~245-260 ezer Ft), a Mate 20 Pro ára pedig 900-1000 euró között lehet (~290-325 ezer Ft). Persze ez még csak egy becslés, ugyanis az oldal informátora a nagyker árakat közölte, és azt is svájci frankban, szóval ezek még messze nem hivatalos számok. Nagyságrendileg azonban minden bizonnyal stimmelnek.

Huawei Mate 20 Pro

Jó hír, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben a Huawei Mate 20 is meg fog jelenni Magyarországon, nem csak a Pro változat, ezt a gyártó hazai képviseletétől tudjuk. A két modell között lesz pár alapvető különbség, ugyanis a Mate 20 LCD kijelzővel és kisebb, csepp alakú notch-csal érkezik, míg a Mate 20 Pro AMOLED panelt és normál szenzorszigetet kap, amely így több érzékelőt tartalmaz majd. A hátlap viszont nagyjából meg fog egyezni. leszámítva az ujjlenyomat-olvasót, ami a Pro modell esetében már a kijelzőbe lesz építve.

Huawei Mate 20

Az újdonságok bemutatója október 16-án lesz, már nagyon várjuk!

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid