Az LG egy hajlítható mobilon dolgozik, de nem akarnak elsők lenni

0

A nyáron lett a tech sajtó figyelmes egy olyan szabadalomra, ami erőteljesen utalt egy jövőbeli LG okostelefonra hajlítható kijelzővel. A koreai vállalat most elismerte, valóban dolgoznak egy ilyen készüléken, ám a rajongóknak nem érdemes fél lábon állni a bemutató napjáig.

Cseppet sem meglepő módon a gyártó egyáltalán nem látott el minket részletekkel a fejlesztés alatt álló készüléket illetően. A specifikációk és a lehetséges formaterv a rejtélyek ködébe burkolózik, de legalább már tudjuk, hogy nem a közeljövőben debütál a telefon. Az LG kutatásai szerint az ügyfelek egyelőre nem igazán értik a koncepciót, és egyáltalán nem biztosak abban, hogy szeretnének ilyen telefont vásárolni, illetve hogy az extra kiadás megéri-e egy ilyen mobil kapcsán. A manufaktúra nyilvánvalóan azt tervezi, hogy megvárja, amíg a Samsung és a Huawei bemutatja a saját megoldását, aztán meglátják mi lesz. E szerkezetek sikerétől függhet az LG saját fejlesztésének további sorsa.

Flip telefonokhoz hasonlatos az LG fejlesztése

Jelenlegi ismereteink szerint a Samsung Galaxy F elnevezésű készüléke valamikor januárban lép a világot jelentő deszkákra, de már idén novemberben találkozhatunk a futurisztikus eszközzel. A kínai Huawei szintén elismerte saját hajlítható mobiljának létezését, ami valamikor jövő év közepén kerül forgalomba, és egyben a gyártó első 5G hálózatokkal kompatibilis okostelefonja is lesz.

Ne révedjünk túl messzire a jövőbe, hiszen az LG egyelőre hagyományos okostelefonok népszerűsítésében gondolkodik, köztük is a legfontosabb a frissen bemutatott LG V40 ThinQ. A készüléknek megvannak a maga erényei, legyen szó akár a kamerákról – öt érzékelő virít a burkolaton – vagy más fejlesztésekről. Ha eddig nem ismerkedtetek volna meg vele, érdemes elolvasni bemutatónkat a mobilról! A kérdés pedig adott: ti mennyire lennétek nyitottak egy LG által gyártott hajlítható okostelefonra?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid