Videón a következő BlackBerry mobil

2

Las Vegasban zajlik az élet, most tartják ugyanis a Consumer Electronics Show-t, amelynek folyamán számos elképesztően klassz újdonság kerül napvilágra. Bár a BlackBerry Mercury nevű fizikai billentyűzettel ellátott okostelefon most nem hódította meg a világokat jelentő deszkákat, a gyártásáért felelős TCL-nek köszönhetően kiderült, hogy mikor lesz a bemutató, és még egy kedvcsináló videót is kaptunk. 

Szóval, a vállalat a teaser videó mellett azt is közzétette, hogy a márciusi MWC kiállításon kerül leleplezésre a Mercury, amit ugyebár Barcelona városában tartanak évről-évre. Steve Cistully, a TCL Communication elnöke kiemelte, egy meggyőző dizájnnal rendelkező, illetve határozottan a korábbiaktól eltérő BlackBerry okostelefont kaphatunk kézbe tavasszal.

https://vimeo.com/198077620

A sajtóközlemény még azt is kiemelte, hogy a telefon a biztonságra fog fókuszálni, illetve főszerepben lesz a produktivitás, valamint a megbízhatóság. A legnagyobb sajnálatunkra azonban a konkrét specifikációkról nem esett szó. Nektek így első blikkre mennyire tetszik a BlackBerry Mercury?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid