Megvan mikor jön a Samsung Galaxy A3 és A5 2017-es kiadása

0

Empirikus kereskedői tapasztalataim alapján eszméletlen népszerűségnek örvendenek a Samsung Galaxy A szériás okostelefonjai, így ennek fényében cseppet sem csoda, ha a vásárlók várják a mobilok következő generációit. A telefonok iránt epedőknek most friss értesülésekkel szolgálhatunk, legalábbis ami a Galaxy A3 (2017) és Galaxy A5 (2017) készülékeket illeti. 

A készülékek Európában fognak startolni, mégpedig a következő hónapban, feltéve ha hihetünk egy Roland Quandt nevű kiszivárogtatónak. Egészen pontosan az Európai Unió nyugati országaiban, és január közepén indul meg a forgalmazás.

a5-a3-2017-europe-launch

A Samsung Galaxy A7 (2017) viszont nem lesz elérhető ebben a régióban. Csodálkozni azonban semmiképp sem érdemes, mert már több jel és célzás volt arra vonatkozólag, hogy az említett készülék be sem teszi a lábát az öreg kontinensre. A forrás egyébként úgy tudja, hogy a Galaxy A3 (2017) 349, míg a Galaxy A5 (2017) 449 euróba fog kerülni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid