Kötelező kiegészítők az új Galaxy S7-ed mellé

6

Évek óta sláger ajándéknak számítanak az okostelefonok karácsonykor. Ezek a termékek nem csak azért jó ajándékok, mert bármilyen korosztályt ki tudnak szolgálni, hanem mert rendkívül praktikusak az élet minden területén. De ahhoz, hogy a telefonok legjobb tulajdonságait igazán ki tudd használni, minőségi kiegészítőkre van szükséged.

Lássuk azokat a kiegészítőket, amelyek elhagyhatatlanok egy új telefon mellé.

Karc- és ütésálló Galaxy S7/S7 Edge kijelzővédő üvegfólia

Kezdjük a legfontosabbal, amit már az első pillanattól ajánlott a telefonod védelme érdekében felhelyezni. A Galaxy S7 képernyővédő üvegfólia láthatatlanul óvja meg telefonod egyik legérzékenyebb részét, azaz a kijelzőjét. Hogy miért ajánlott erősen a Galaxy S7 Edge képernyőjének védelme? Jelenleg egy törött kijelző cseréje 100.000 forint körül mozog. Ezzel szemben a kijelzővédő üvegfólia 6000 forint. Számold ki, hány üvegfóliát tudnál venni egy törött kijelző csere árából.

tempered-glass-for-samsung_57164d0aca1d9

A fólia egyébként tökéletesen és magabiztosan tapad a kijelzőre miután felraktad, ugyanúgy használhatod, mintha rajta sem lenne. Tehát, ha attól félsz, hogy egy kijelzővédő megnehezítené a telefon használatát, vagy kevésbé lenne érzékeny utána a telefon kijelzője, akkor emiatt egyáltalán nem kell aggódnod. Helyette felfogja az ütéseket, a karcolásokat, így ha majd leveszed róla, egy kifogástalan, színtiszta és tökéletes kijelző fogad téged. Tehát a Galaxy S7 kijelzővédő segít megtartani a telefonod értékét, és mellette a védelmében is óriási szerepet játszik.

Liquid Crystal Galaxy S7 Edge

A következő “erősen ajánlott” kategóriába tartozó termékünk a Liquid Crystal Galaxy S7 Edge tok. Az üvegfóliával ellentétben a tok nem a telefon képernyőjét, hanem a többi részét védi. Így mondhatni, kiegészítik egymást. Ha nem szeretnéd, hogy a telefonod hátlapja az idők során összekarcolódjon, horzsolódjon, egy esés következtében megrepedjen, érdemes elgondolkodnod a tok beszerzésén.

spigenliquidcrystalsamsunggalaxys7edgebanner_5768f385b0d62

Emellett a Galaxy S7 Edge messze az egyik legszebb okostelefon a ma piacon kaphatóak közül, kár lenne eltakarni a külsejét mindenféle otromba, hatalmas tokokkal. A Spigen Liquid Crystal teljesen átlátszó, ami ennél a telefonnál tényleg nagy előnynek számít. Tökéletesen illeszkedik és simul, és a kivágásai is precízek. Azaz nem okoz majd gondot a tokban való fényképezés vagy a töltés.

Samsung S-View Galaxy S7 Edge

Amíg a fentiekben említett Liquid Crystal előnye az átlátszóságában rejtőzik, így megtartva a fiatalos stílusát a telefonnak, addig az S-View komolyságot kölcsönöz, és extra védelemmel látja el készüléked, mivel 360°-ban takarja azt. A tok felépítése precíz és minőségi, a telefon csatlakozóit és kameráját szabadon hagyja, így biztosítva a kényelmes használatot.

Fogása kellemes, érezhetően jól tapad, ebben a tokban nem kell félned sehol sem elővenni a telefont. Annak ellenére, hogy minden oldalról védi a készüléket, csak elhanyagolhatóan növeli annak méretét, így az S7 Edge zsebben való tárolása a tok használatával sem válik kényelmetlenné.

samsungsviewcovergalaxys7edgebanner_5768f2f5badc3

Annak érdekében, hogy ne legyen teljesen beláthatatlan a készülék előlapja, kis betekintő ablakkal látták el a kinyitható Galaxy S7 Edge tokot. Ez azért jó tulajdonság, mert így ahhoz hogy megnézd mennyi az idő, vagy hogy hány nem fogadott hívásod van, nem kell teljesen szétnyitni a tokot. Utazás közben ez rendkívül praktikus lehet, amikor csak egy pillanatra csúsztatnád ki a zsebedből a készüléked.

Meg kell jegyeznünk a két tokról, hogy bivalyerős használat mellett nem feltétlenül ez a két kiegészítő fog segíteni rajtad. De ha szeretsz figyelni a telefonodra, és óvatosan bánni vele, és lehetőleg nem azzal ütni a falba a szöget, akkor tökéletesen ki fogják szolgálni az igényeidet.

A két színben is kapható S-View S7 Edge-ről ezen a linken találsz még több információt és ugyanitt meg is vásárolhatod.

Samsung USB Adapter

A telefon védelme után annak használhatóságáról is gondoskodnod kell. Igaz, hogy a telefon dobozában alapból megtalálható már egy Samsung USB adapter, de emellé beszerezni egy másikat egyáltalán nem haszontalan döntés. Hogy miért? A Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátora egyáltalán nem számít rossznak az okostelefonok között, de nem elég jó ahhoz, hogy intenzív használat mellett egy napnál tovább bírja. Mivel leggyakrabban otthon töltöd a telefonodat, ezért egyet mindig otthon fogsz tartani. Ezért ajánlott beszerezned egy plusz töltőt, amit a különböző útjaid során magaddal tudsz vinni vagy az irodában tudsz tárolni.

samsung-travel-charger-micro-usb-700ma_5819cc060e9fd

PureGear PureJuice 10 400 mAh külső töltő

Szaloncukorból és akkumulátor töltöttségből sohasem elég, tartja a jó öreg mondás. Mivel a Galaxy S7 Edge az egyik legjobb okostelefon a piacon, így a legjobb külső töltőt érdemli meg. Miben nyújt többet a PureGear Pure Juice, mint egy átlagos powerbank? Leginkább az erejében, ami brutális. 10 400 mAh-val akár több alkalommal is feltöltheted 100%-osan a telefonod úgy, hogy a külső akkumulátor töltőt egyszer sem csatlakoztattad áramforrásra.

puregearpurejuiceportablecharger10k_5857aa9f576cc

Ez azt jelenti, hogyha beszerzel egy ilyen külső töltőt, akkor akár napokig tudod élvezni a telefonod adta lehetőségeket, úgy, hogy nincs a közeledben konnektor. A PureJuice automatikusan kikapcsol, ha a telefont feltölti 100%-ra, anyaga nagyon masszív, mérete kompakt. Azaz, bárhová magaddal viheted, akár a táskádban, akár a zsebedben. A bekapcsoló gomb melletti állapotjelző ledek pedig az eszköz töltöttségi szintjét mutatják.

Magnetic Air Vent Mount

Nem szabad megfeledkezni azokról sem, akik gyakorlatilag az autójukban élik az életüket. Vezetés közben szabályellenes és kényelmetlen telefonozni, ezért erősen nem ajánlott. Viszont a Galaxy S7 Edge képességét nem szabad nem kihasználni vezetés közben sem. Tökéletesen pótolja a rádiót, GPS-t, és a kihangosítót is az autóban. Csak egy megfelelő helyet kell találnod neki, és élvezheted az okostelefon adta lehetőségeket, amire Magnetic Air Vent Mount tökéletes megoldást jelent.

infernal_vent_dashboard_no_text

Az autó szellőzőnyílására felcsíptetve tartja meg telefonod mágnes segítségével. A mágneses lapkát elég a telefonod és annak tokja közé helyezni, úgy is teljes mértékben magabiztost tartást eredményez. Rendkívül erős és strapabíró kialakítású, kompakt kiegészítőről beszélünk, így két autózás közepette akár a zsebedbe vagy a válltáskádba is csúsztathatod az autóstartót. Mivel a telefont egyik oldalról sem takarja, annak minden bemeneti portját szabadon hagyja, így nyugodtan, akadálymentesen töltheted a készüléked, akár vezetés közben is.

A cikk végére rájöhetsz, hogy a felsorolt kiegészítők tényleg nem a felesleges nagyzolást és értelmetlen luxust jelentik, ellenben a praktikumot és a védelmet igen. Tehát, ha nem csicsás, semmitmondó kiegészítőre vágysz, hanem olyanokra, amelyekkel valóban jobban ki tudod használni a telefonod képességeid, akkor ezeket érdemes választanod. A Smart Clinic webshopjában természetesen minden egyéb típusú Samsung készülékre találhatsz megfelelő kiegészítőket.

via Smart Clinic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid