Megvan, mikor startol Európában a Honor Magic 4 széria

0

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Honor Magic 4 készülékek hamarosan Európában is megjelenhetnek, és most már hivatalos dátumunk is van. A csúcskategóriás mobilokat május 12-én jelentik be egy londoni rendezvény keretein belül.

A Honor Magic 4 sorozat európai forgalmazását nem sokkal azután harangozták be, hogy a Magic 4 Pro feltűnt a márka francia és brit részlegének weboldalán. Ezek alapján már szinte biztos, hogy itt Európában is kapni lehet majd a Pro modellt, ami egy vérbeli zászlóshajó. Az okostelefon többek között 120 Hz-es LTPO OLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel és 100 wattos gyorstöltéssel igyekszik majd levenni a lábáról az európai vásárlókat.

Várható továbbá az alapmodell, a Magic 4 megjelenése is ezen a bizonyos bemutatón, ami egy kevésbé lenyűgöző telefotó kamerával bír és “csupán” 66 wattos töltést támogat, de valószínűleg sokak számára ugyanúgy ideális választás lesz.

Az viszont egy nagy kérdés, hogy a széria legjobban felszerelt modellje, vagyis a Magic 4 Ultimate vajon tiszteletét teszi-e ezen a leleplezésen, és egyúttal az európai piacon.

A középkategóriás Honor Magic 4 Lite pedig már eljutott Európába, hazánkban is kapható 129.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Erről itt írtunk bővebben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid