Fontos részletek derültek ki a Xiaomi Redmi Pro 2-ről

0

A Xiaomi Redmi szériája páratlan népszerűségnek örvend, az ide tartozó okostelefonok hazánkban is elterjedtek. Az egyik soron következő készülék néhány fontos részlete a minap nyilvánosságra került, köszönhetően a Gizchina csapatának. A Xiaomi Redmi Pro 2-ről van szó, tekintsük hát meg – újfent – mire is lesz képes a készülék!

Ha hihetünk a Gizchina összesítőjének, akkor a mobil belsejében 3 GB RAM lesz, hátoldalán pedig egy duál kamerakészlet fog virítani 12, illetve 5 megapixeles érzékelőkkel. A kijelző felőli oldalon egy 16 megapixeles szenzor készíti majd az önfotókat.

A hátoldali kamerakiépítés 12 megapixeles érzékelője a Sony mérnökeinek keze munkáját dicséri, pontosítva egy IMX362 szenzorról van szó. Az 5 megapixeles megoldás a Samsungtól való, a modellszáma S5K3P8, és a 16 megapixeles szelfikamerát is a dél-koreai gyártó szállítja majd.

A listázáson nem szerepel, hogy milyen lapkakészlet működteti majd a készüléket, de a korábbi értesülések alapján okkal gondolhatunk a Qualcomm Snapdragon 660-ra. Ezen felül úgy tudjuk, hogy egy 5.5 colos AMOLED panelt kap a mobil, az akkumulátora pedig 4100 mAh-s lesz. Az ár átszámítva 175 dollár körül alakulhat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid