Új színárnyalatot kap a Honor 9

0

Nemrég jelent meg a Huawei égisze alatt tevékenykedő Honor legújabb csúcskategóriás okostelefonja, a Honor 9. A jelenleg három színárnyalatban kapható készülék hamarosan egy újabb változatban is elérhetővé válik.

Egészen pontosan a Midnight Black (éjfekete) kiadásról van szó, amelyet a gyártó tervei szerint július 18-án helyeznek majd forgalomba. A lentebb látható képeket megtekintve ti is meggyőződhettek arról, mennyire jól mutat a telefon feketébe öltöztetve.

A kínaiak mobilja így hivatalosan már négy színben lesz kapható: gleccserszürke, zafírkék, arany és éjfekete. Ha minden igaz, az árcédula változatlan marad az utóbbi esetében is, nem lesz eltérés a többi színopcióhoz képest. A kérdés már csak az, hogy hazánkban is elérhető lesz-e a negyedik szín.

Egyébként a készülék meglehetősen népszerű, nemrégiben a Huawei vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy már több mint egy millió Honor 9 talált gazdára alig egy hónap alatt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid