Megérkezett a BLU R1 Plus

0

Az amerikai székhellyel rendelkező BLU gyártóról már írtunk korábban, és most ismét itt az idő, hogy szánjunk rájuk pár sort. Bár közvetlen módon nemigen lesz hazánkban beszerezhető legújabb okostelefonjuk, azért az R1 Plus mindenképpen megérdemel némi figyelmet, főleg a termetes akkumulátorok és kijelzők iránt rajongóktól.

A készülék egy középkategóriás szerkezet, amelynek a belsejében MediaTek lapka dolgozik, egészen pontosan az MT6737. A megjelenítő 5.5 colos, és sajnos csupán HD felbontású, ám az előbb említett lapkakészlettel, valamint a telefon 4000 milliamperórás akkumulátorával együtt hosszú üzemidőben reménykedhetünk.

A telefon operatív memóriája 2 vagy 3 GB, a belső tárhelyet pedig 16, illetve 32 GB-ra szabták, kiszerelőstől függően. Kamerákból kapunk egy 13 megapixeles elsődleges modult, valamint egy 8 megapixeles frontoldalit. Patikamérlegre helyezve a készülék 190 grammot nyom, és 153 x 76.6 x 10.5 mm-es térbeli dimenziókkal rendelkezik. Ha bekapcsoljuk, Android 6.0 Marshmallow rendszer fogad minket.

A 2GB RAM-mal felvértezett variáns 140, a 3 GB RAM-mal ellátott verzió pedig 160 dollárba kerül, az előbbit a BestBuy, míg a másikat az Amazon kínálatában találjuk meg.

forrás: BLU

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid