Méretes aksival debütált a Huawei Enjoy 7 Plus

0

Igyekszünk minél több büdzsételefonról is hírt adni a felsőkategóriás mobilok mellett, és főleg akkor hálás ezt csinálni, amikor az adott készülék jó ár/érték aránnyal, illetve kellemes hardveres felhozatallal bír. A Huawei Enjoy 7 Plus a nagy kijelzős, és méretes akkumulátorral ellátott okostelefonok rajongói számára jelenthet kiváló alternatívát. 

A készülék külalakra az Enjoy 6-ra hajaz, de ami a specifikációkat illeti, akad bőven eltérés. A megjelenítő 5.5 colos, a felbontása pedig HD (a korábbi Enjoy mobiloknak egyébként 5 hüvelykes kijelzői voltak). A másik fontos fegyvertény, ami a készülék mellett szól, az a 4000 milliamperórás akkumulátor. Ez ugyan 100 milliamperórával kisebb, mint ami az Enjoy 6 belsejében van, de azért még mindig egy komoly kapacitás.

A telefon burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 435 lapkakészlet dolgozik, ami simán megállja a helyét a középkategóriában. A rendszermemória 3 GB, míg a tárhely kétszer akkora mint az elődé, vagyis 32 GB-os.

A kamerakiépítés szintén megújult, a hátlapon egy 12 megapixeles érzékelő feszít, míg a kijelző oldalán egy 8 megapixeles egység található. Egyébként az elsődleges kamera alatt egy ujjlenyomat-olvasó is van, úgy látszik a biometrikus szenzorok végre az alsóbb árkategóriákban is kezdenek elterjedni. A készülék első körben Kínában lesz kapható, ráadásul Android 7.0 Nougat rendszerrel a fedélzetén.  A mobil ára 230 dollár lesz, természetesen helyi pénzből átszámítva.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid