Ripityára szedtek egy Samsung Galaxy S8-at

0

Hamarosan megvásárolhatóak lesznek a Samsung legújabb csúcsmobiljai, vagyis a Galaxy S8 duó tagjai. Egyelőre keveseknek adatott meg, hogy kipróbálják a telefonokat, a legtöbben kicsomagoló videókat készítettek róluk, de mi most valami sokkal érdekesebbel szeretnénk felkelteni a figyelmeteket. Az alábbi felvételen premierplánban végignézhetitek, ahogyan szétszerelnek, és szanaszét rombolnak egy Galaxy S8-at.

A videót a What’s Inside csatornán tették közzé YouTube-on, amiben Zack a JerryRigEverything-től is közreműködik. Az úriember elsősorban a Gorilla Glass 5 hátlap eltávolításában segédkezik.

A fenti képsorokhoz úgy hisszük nem szükséges különösebb kommentár, de van azért valami, amiről érdemes pár szót ejtenünk. A Samsung érthető okokból roppant mód odafigyel az akkumulátorokra, illetve azok biztonságossá tételére, és ennek szemmel látható jelei is vannak. A nem éppen finom hangvételű szétszerelés folyamán az akku többféle sérülés után sem kapott lángra, pedig még egy késsel is megszurkálták a 3000 milliamperórás telepet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid