Nagyon jól fogynak a Redmi K20 mobilok

0

A Redmi K20 és Redmi K20 Pro készülékeket májusban jelentették be, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy új értelmezést adjanak a zászlóshajó-gyilkos kifejezésnek. A kivételesen jó ár/érték arányú mobilok gyártásával foglalkozó brand mögött álló Xiaomi maximálisan elérte a célját, ezek a telefonok, és különösen a Pro modell, sikeresek lettek, összességében véve pedig a rajongók szeretete övezi őket. Bár már megérkezett a folytatás a nemrégiben bemutatott Redmi K30 mobilok képében, talán nem hiábavaló tudósítani arról a mérföldkőről, amelyet a két korábbi okostelefon elért az elmúlt hónapok során.

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette, hogy a K20 széria okostelefonjai több, mint 4,5 millió példányban találtak gazdára azóta, hogy májusban megkezdődött értékesítésük. Ezek globális eredmények, tehát nyugodtan kijelenthetjük, a két telefon világszerte sikeres. A háttérben húzódó okok megértéséhez egyáltalán nem kell semmilyen különösebb extra ismeret, egyszerűen a készülékek kiváló hardveres felszereltséget kínáltak, csinos és modern formatervbe csomagolva, olyan összegért cserébe, amit az egyszerű, fizetésből élő halandó is megengedhet magának.

Most, hogy megérkezett a Redmi K30, illetve a Redmi K30 5G, kíváncsian várjuk, milyen eredményeket érnek el az újdonságok. Sejtésünk szerint az igazi nagyágyú még várat magára, de vélhetően valamikor a közeljövőben találkozni fogunk egy Redmi K30 Pro modellel, melynek belsejében 2019 csúcshardvere zakatol majd. A Redmi K30 termékcsalád sikere papíron borítékolható, de persze az élet csupa meglepetés, így nagy érdeklődéssel fogjuk követni az okostelefonok pályafutását.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid