Mérföldkőnél a Redmi K30 eladások

0

A Redmi K30 modellek tavaly decemberben debütáltak, és egyáltalán nem meglepő módon jól fogynak. A készülékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, és sok felhasználó számára ideális választást jelentenek. A Xiaomitól már egy ideje külön utakon járó brand most közzétette az első komoly mérföldkövet, amit a telefonok eladásai elértek. 

A Redmi K30 mobilokból eddig a start óta összesen egymillió példány talált gazdára, az infót a brand hivatalos Weibo-oldalán tették közzé. Az eladási számot a Redmi K30 és annak 5G változata együttesen érte el. Az eredményt a koronavírus gazdaságra gyakorolt hatása ellenére sikerült összehozni, ami még kiemelkedőbbé teszi azt.

A Redmi K30 mobilok sikerét sok mindennel meg lehet magyarázni, de mindenképpen említést érdemel a 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkező megjelenítő, a 64 megapixeles elsődleges kamera, a Qualcomm Snapdragon 730G vagy 765G lapkészlet, valamint az utóbbinál az 5G modem, ami jövőbiztossá teszi a készülék beszerzését. Egyébként míg az alapmodellt már az első percektől lehetett kapni, addig az új generációs hálózatokat támogató kiszerelés csak egy hónappal később került a boltok polcaira.

Kínában a Redmi K30 már 230 dollárnak megfelelő összegért elvihető, míg az 5G változatot 285 dollárral egyenértékű jüanért vehetik meg az érdeklődők. Az alap készülék Poco X2 néven Indiában is forgalomba került, ám annak eladási eredményei nem képezik részét a jelenlegi mérföldkőnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid